• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°
03:44

İmsak'a Kalan Süre

Kırıkkale'de cemaat ayakkabılarını çıkarmaya korkar oldu

Kırıkkale Merkez Çarşı Cami'nde artan hırsızlık vakaları endişe yaratıyor. Namaz kılan cemaat, hırsızların ayakkabıları çalmasıyla mağdur oluyor.


Camiye dadanan şüpheliler, namaz sırasında dikkatlerin dağıldığı anlarda harekete geçiyor.

Kırıkkale Merkez Çarşı Cami, son zamanlarda hırsızların hedefi haline geldi. Cami cemaatinin namaz kıldığı sırada meydana gelen olaylarda, hırsızlar ayakkabılıktan seçtikleri ayakkabıları çalıp kaçıyorlar. Bu durum, cemaati adeta canından bezdirdi.

CAMİ CEMAATİ, BU ARTAN HIRSIZLIK VAKALARI KARŞISINDA TEDİRGİNLİK YAŞIYOR

Uzun süredir camiye dadanan hırsız veya hırsızlar, namaz vakitlerinde camiye girerek, cemaatin farz namazını kıldığı sırada ayakkabılıktan beğendikleri ayakkabıları alıp kaçıyorlar. Şüpheli veya şüphelilerin camiye giriş anları genellikle cami cemaatinin dikkatinin dağıldığı anlarda gerçekleşiyor. Cami cemaati, bu artan hırsızlık vakaları karşısında tedirginlik yaşıyor. İl müftülük yetkililerine başvuran cemaat üyeleri, cami içerisine eksik bölgelere kamera takılmasını talep ediyorlar. Ayrıca, cemaat mensupları, kendilerinin mağdur edilmemesi için daha etkili güvenlik önlemlerinin alınmasını istiyorlar.

İlginizi Çekebilir

Sağlık Bakanlığı kura çekimi sonuçları! Bakanlık 8 bin personel alacak!

İlginizi Çekebilir

ALTINIŞIK’TAN ÜÇ AYLAR VE KANDİL MESAJI

İlginizi Çekebilir

Güçlü bir Türkiye için var gücümüzle çalışıyoruz

Haber Yorumları

Yorum Yaz

58254

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#